Gourmetchef

Tiszai Halászlé

2017. február 26. 09:41 - Gourmetchef

Csongrádi Halászlé   Kedves Látogatók!   A mi halászlevünk  egy tradicionális Tiszai amely egy Csongrádi recept szerint készült. Fogadjátok szeretettel.    A recept: Hozzávalók leveshez  2 kg ponty  40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma  3 ek zsír  2 liter víz Só, bors, piros őrölt paprika és…

Tovább
komment

Sonkás tojásrántotta

2017. február 23. 06:44 - Gourmetchef

  Sonkás tojásrántotta  Kedves Látogatók! Mindenki azt gondolja, hogy milyen egyszerű elkészíteni a tojásrántottát és nem lehet elrontani. Ez egy tévhit. A nagyanyáimtól tanultam azt, amikor rákérdeztem, hogy mikor van vagy lesz kész, ekkor csak azt a választ kaptam, hogy érezni kell, majd látni…

Tovább
komment

Sárgarépa főzelék sült debrecenivel

2017. február 21. 22:16 - Gourmetchef

Sárgarépa főzelék sült debrecenivel  Kedves Látogatók! Ebédként és vacsoraként is jó választás lehet egy kis vitamindús sárgarépa főzelék. Jó étvágyat kívánok.   A recept 4 főre  : Hozzávalók : 6 db közepes sárgarépa  1 kávéskanál só  3 evőkanál liszt 2 evőkanál vaj 3 dl tej  2 evőkanál…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása