Gourmetchef

Sopszka Saláta 

2017. október 26. 21:53 - Gourmetchef

 sopszka_salata_kicsi.jpg

Sopszka Saláta 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc saláta receptemet, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 4 adagra 

Hozzávalók/

2 darab paradicsom 

2 darab nagyobb kígyó uborka 

 2 db zöld paprika

1 fej közepes lila hagyma 

10 dkg juh sajt 

5 dkg friss kapor 

só, bors, olíva ízlés szerint 

2 evőkanál  borecet 

 

Elkészítés:

A paradicsomot, a zöldpaprikát magház nélkül, a hagymát és a kígyóuborkát megmossuk, vagy megpucoljuk és apró csíkokra vagy kockára vágjuk. Ezeket egy tálba rakjuk. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Majd hozzáadjuk a borecetet és az olíva olajat. Ezután jól összekeverjük. Végül hozzáadjuk az apróra kockára vágott juhsajtot. Majd ismét finoman összekeverjük és egy órát ismét hűtőbe tesszük. Én kaporral díszítettem.

Jó étvágyat kívánok.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Sopszka Saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr513095252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása