Gourmetchef

Csicseri borsó pörkölt

2020. április 03. 18:30 - Gourmetchef

img_20200322_121119_1.jpg

Csicseri borsó pörkölt

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc kímélő receptemet, ami egyszerű, nagyon finom.

A recept 2 adagra :

Hozzávalók:

2 nagy fej lilahagyma

30 dkg főtt csicseri borsó

40 dkg csirkemell  

Só, bors, édes fűszerpaprika, köménymag ízlés szerint

2 evőkanál kókuszolaj vagy sertés zsír vagy olaj ízlés szerint

Elkészítés:

Megpucolom a hagymát, felkockázom. Előveszek egy nagy serpenyőt, beleteszem a zsiradékot és felhevítem, majd beleteszem a felkockázott hagymát és megdinsztelem, majd megszórom fűszerpaprikával és átforgatom. Ezt követően beleteszem a szintén felkockázott csirkemellet és átforgatom. Majd hozzáadom a csicseriborsót a levével együtt és felengedem 0,5 liter vízzel Fűszerezem sóval és borssal, köménnyel, majd készre főzöm.

 Ajánlás:

Húsimádók tehetnek bele finom házikolbászt és csípős paprikát is. Én kevés tejföllel tálaltam.

Jó étvágyat kívánok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr5215588038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.