Gourmetchef

Melange kávé

2020. július 19. 17:37 - Gourmetchef

foto_5_22.JPG

Melange kávé

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc kávékülönlegességemet.

A recept 1 adagra

Hozzávalók :

10 cl forró kávé

3 teás kanál méz

2 dl tej és tejhab

Csoki öntet vagy caramel szósz

Elkészítés/ method:

A tejet felforralom. Amikor felforrt, habosítóval tejhabot készítek. Egy hőálló üvegpohár aljára mézet teszünk. A tejet ráöntöm a mézre. Ezután a kávét óvatosan egy kanál fordított fején belecsorgatom, hogy réteges legyen. Végül rákanalazom a tejhabot és díszitem.  

Megjegyzés :

A díszítést én most egy pici hígított baracklekvárral készítettem.

Egészségetekre.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé melamge

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr816036982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása