Gourmetchef

Kenyér DW-s lisztből szárított paradicsommal

2022. május 19. 01:06 - Gourmetchef

img_20220507_022640.jpg

img_20220507_022611_1.jpg

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc DW-s kenyér receptemet, ami egyszerű és nagyon finom.

A recept 1 darabra :

Hozzávalók:

40dkg liszt (nálam: 100g ch10, 300g DW50 liszt)

10g lenmag

10g szezámmag

5g chia mag

50g sikér

1 csomag szárított élesztő

1 teáskanál só

Kb. 3,3dl langyos víz

Kb. 3g olaj

opcionálisan: 50g aszalt sózott paradicsom

 Elkészítés:

Dagasztottam, kelesztettem. Formáztam. Vízzel spricceltem mielőtt betettem a sütőbe. Először 230 fokon légkeverésen 10percig, majd 180fokon simán, alsó-felső sütéssel kb. 70 percig sütöttem.

 

Jó étvágyat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr1517834991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása