Gourmetchef

Spenót főzelék

2018. január 25. 17:18 - Gourmetchef

foto_3_60_1.JPG

Spenót főzelék!

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami nagy adagban készül és nagyon tartalmas egytál étel.

 

A recept 6 adagra:

Hozzávalók:

500 gramm mirelit spenót 

200 ml tej 

1 gerezd fokhagyma

3 evőkanál finomliszt 

4 evőkanál olívaolaj 

só és bors ízlés szerint 

Elkészítés:

Először a spenótot felforraljuk kevés olajon közben a lisztből és az olajból rántást készítünk és hozzá adjuk az apróra nyomott fokhagymát. Majd a spenótból teszek a rántásba 2 evőkanálnyit, jól összekeverem, és lassan csurgatva belecsurgatom a spenótba a rántást. Ezután felengedem a tejjel, sóval és borssal ízesítem és készre forralom.

Jó étvágyat kívánok. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr2513603377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása