Leberkase szendvics
Kedves Látogatók!
Megosztom veletek egyik kedvenc street food receptemet, ami egyszerű, nagyon ízletes és finom.
A recept 2 adagra
A Leberkase – hez :
130 gramm Leberkase
1 evőkanál zsír
A Szendvicshez :
2 levél saláta
2 teáskanál mézes mustár
2 szelet sajt tetszés szerint
2 db buci
Elkészítés:
Először a leberkaset készítem el. Én készen vásároltam, mert nem volt időm rá, hogy házilag elkészítsem. De ami késik, az nem múlik. Tehát kicsomagolom és egy kanál zsírt felteszek a serpenyőbe és felolvasztom. Amikor forró, akkor beleteszem a leberkase szeleteket és mind két oldalát 2-3 percig készre sütöm. Majd elkészítem a szendvicset a következők szerint. A bucit hosszába félbevágom de úgy, hogy ne essen ketté. Ezután megkenem mindkét belső oldalát a mézes mustárral. Majd beleteszem a salátát. Majd ráteszem a leberkaset és a sajtot. A képen látható módon tálalom. 1 főnek egy szendvics. Csalóka, mert nagyon laktató, szuper gyors és finom szendvics. Ezután tálalom a képen látható módon.
Jó étvágyat kívánok hozzá!