Gourmetchef

Melange kávé

2017. április 25. 19:46 - Gourmetchef

foto_1_41.JPG

 foto_4_27.JPGMelange kávé

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc kávékülönlegességemet. Ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 1 adagra 

Hozzávalók :

10 cl forró kávé

3 teás kanál méz 

2 dl tej és tejhab 

Csoki öntet vagy caramel szósz 

Elkészítés:

A tejet felforralom. Amikor felforrt, habosítóval tejhabot készítek. Egy hőálló üvegpohár aljára mézet teszünk. A tejet ráöntöm a mézre. Ezután a kávét óvatosan egy kanál fordított fején belecsorgatom, hogy réteges legyen. Végül rákanalazom a tejhabot és díszitem.  

Megjegyzés :

A díszítést én most egy pici hígított baracklekvárral készítettem.

Egészségetekre.                                                                                               

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr1812454273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása