Gourmetchef

Rakott új burgonya  csirkemellel

2020. május 30. 19:49 - Gourmetchef

 

img_20200530_161853_1.jpgRakott új burgonya  csirkemellel

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc ételemet, ami egyszerű, nagyon finom és laktató.

A recept 3 adagra

Hozzávalók:

40 dkg burgonya

40 dkg brokkoli

50 dkg csirkemell

só,bors ízlés szerint

8 dl tejföl

2 dl tejszín

10 dkg reszelt sajt

 

Elkészítés:

A burgonyát és tojásokat megfőzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A tepsi alját kikenjük a vajjal, majd rétegezve beletesszük a az előre félpuhára főzött brokkolit, burgonyát, a tojást,és az elősütött csirkemell szeleteket. Sózzuk, borsozzuk s ízlés szerint további fűszerek tehetők rá. Megkenjük jó gazdagon tejföllel, meglocsoljuk tejszínnel, s mehet a sütőbe 220 fokon 15 percre, majd megszórjuk reszelt sajttal, s további 2-3 perc alatt arany barnára sütjük.

 

Jó étvágyat kívánok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr5115730130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.