Gourmetchef

 Tavaszi Tekercs

2019. január 31. 02:39 - Gourmetchef

foto_33_1.JPG

 Tavaszi Tekercs 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc ázsiai receptemet, ami egyszerű, és nagyon finom étel.

 

A recept 2 adagra :

Hozzávalók :

4 db tavaszi tekercs lap 

12 dkg babcsíra 

8 dkg fejes káposzta 

1 közepes sárgarépa 

4 dkg póréhagyma 

1 vöröshagyma 

1 gerezd fokhagyma

 fél Kaliforniai paprika/ piros 

2 evőkanál szójaszósz 

1-2 evőkanál víz 

só- bors ízlés szerint 

Ázsiai fűszermix ízlés szerint 

0,5 dl oliva olaj / extra szűz 

Elkészítés :

Először a tavaszi tekercs lapon kívül minden hozzávalót megpucolunk, meghámozzunk és csíkokra vágunk. Ezután a hozzávalókat kevés zsiradékban megdinszteljük, fűszerezzük és a szójaszószt is hozzáadjuk. Lehet adni hozzá 1-2 evőkanál vizet is. Majd ha elkészültünk a raguval, akkor a tésztákat megtöltjük a raguval és feltekerjük. Majd készre sütjük.

Megjegyzés:

A tekercseket kikevert tojással is össze lehet illeszteni, hogy ne nyíljon ki.  A tavaszi tekercset lehet réteslapokból is készíteni.

Jó étvágyat.

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Tavaszi Tekercs

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr1214599524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.