Gourmetchef

Lazac Roston 

2019. január 18. 01:28 - Gourmetchef

img_3548.JPG

 

Lazac Roston   

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc hal ételemet, ami egyszerű, nagyon finom.

 

Hozzávalók 2 főre  :

A lazachoz :

2 db 20 dkg lazac 

só, bors , 

15 gramm olaj vagy zsír 

A köret:

50 dkg burgonya 

20 dkg vöröshagyma 

100g tejföl 

0,5 dl olíva olaj 

só,bors, ízlés szerint 

Elkészítés:

A lazac szeleteket sózzuk, borsozzuk  majd a zsiradékban sütjük. Fontos, hogy először a bőrös oldalát kell megsütni. A burgonyát héjában megfőzzük, melegen meghámozzuk és összetörjük vajjal és tejföllel. A hagymást olajon megpirítjuk és így tálaljuk.

 

Jó étvágyat kívánok.

 

1 komment
Címkék: Lazac Roston

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr4214569726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2019.01.20. 21:17:54

Nagyon gyönyörűen néz ki! A halat sajnos ritkán tudom megengedni magamnak a fizetésből, de örülök, hogy megtaláltam ezt a receptet. www.ujsagomat.hu/spar/