Gourmetchef

Lecsós csirkemell  kuszkusszal

2018. augusztus 29. 19:48 - Gourmetchef

foto_11.jpg

Lecsós csirkemell  kuszkusszal

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami könnyű, nyári étel.

 

A recept 2 adagra :

Hozzávalók:

40 dkg csirkemell

30 dkg kaliforniai paprika

20 dkg cukkini 

10 dkg vöröshagyma 

2 evőkanál paradicsompüré 

2 evőkanál olívaolaj 

só- bors ízlés szerint 

 

10 dkg kuszkusz 

 

Elkészítés:

A hozzávalókat felkockázzuk. Először egy serpenyőben hevítsük fel az oliva olajat, majd adjuk hozzá a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csirkemellet, tovább megpirítjuk. Majd hozzáadom a többi hozzávalót és fűszereket és puhára pirítom. Mikor a zöldségek megpuhultak és elkészült a ragu kuszkusszal tálalom.

Kuszkusz elkészítése: 10 dkg kuszkuszt leforrázunk 1 dl forrásban levő vízzel, csipet sót adunk hozzá és lefedjük, 10 percet hagyjuk állni és kész a tálalásra.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr2014210751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.