Gourmetchef

Marharagu

2018. június 09. 04:41 - Gourmetchef

foto_3_8.JPG

Marharagu

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, amiit fogyókúrázóknak is ajánlok.

 

A recept 3 adagra :

Hozzávalók:

40 dkg darált marhahús 

18 dkg vöröshagyma 

4 evőkanál paradicsompüré

4 evőkanál oliva olaj 

2 gerezd fokhagyma 

só- bors ízlés szerint 

15 dkg basmati rizs 

Elkészítés:

Először egy serpenyőben hevítsük fel az oliva olajat, majd adjuk hozzá a vöröshagymát. Amikor a hagymát üvegesre pirítom, hozzáadom a darált marhahúst és 5 percig pirítjuk. Ezután adom hozzá a paradicsompürét. Ízesítem ízlés szerint és hozzáadom a fokhagymát. Közben megfőzöm a rizst. Míg készül a ragu, adhatunk hozzá 3-4 evőkanál vizet és ebben tudom párolni a marhahúst. Mikor a hús megpuhult, a ragut hozzáadom a rizshez.

Tálalás :

Lehet hozzá adni reszelt sajtot ízlés szerint. 

Jó étvágyat.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Marharagu

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr7514033698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.