Gourmetchef

Rakott burgonya  

2018. április 18. 05:19 - Gourmetchef

forgatas_2018_03_04_016.JPG

Rakott burgonya  

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc ételemet, ami egyszerű, nagyon finom és laktató.

 

A recept 4 adagra

Hozzávalók:

6 darab burgonya 

 5 darab főtt tojás 

35 dkg kolbász 

só, fűszerpaprika ízlés szerint

8 dl tejföl

4 evőkanál zsír 

Elkészítés:

A burgonyát és tojásokat megfőzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A tepsi alját kikenjük a zsírral, majd rétegezve beletesszük a burgonyát, a tojást, a felkarikázott és megtisztított kolbászt és a tejfölt. Majd ezt ismételjük addig, amíg el nem fogy. A lényeg, hogy a legtetejére még teszek tejfölt. Körülbelül 180-200 fokos sütőben sütjük 45-50 percet. Arra kell figyelni , hogy a tejföl ne égjen meg.

Jó étvágyat kívánok.

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Rakott burgonya

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr6713845738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.