Gourmetchef

Lecsó

2017. január 15. 19:17 - Gourmetchef

Lecsó  A recept: Hozzávalók 4 személyre 50 dkg paradicsom  1 kg fehér paprika 2 nagy fej vörös hagyma  10 dkg füstölt szalonna  5 dkg kockázott bacon 20 dkg füstölt kolbász  Só, bors, fűszerpaprika és egyéb fűszerek ízlés szerint 1 evőkanál piros arany  4 evőkanál sertés zsír  1 szelet…

Tovább
Szólj hozzá!

Csongrádi kubikos tarhonya elő illetve főételként

2017. január 09. 21:15 - Gourmetchef

  Csongrádi kubikos tarhonya, előételként Tisztelt Látogató !  A mai napon újragondoltam a Csongrádiak egyik tradicionális ételét a Csongrádi kubikos tarhonyát. Jó étvágyat kívánok hozzá.    Csongrádi kubikos tarhonya, főételként  A recept: Hozzávalók 50 dkg burgonya  25 dkg…

Tovább
Szólj hozzá!