Gourmetchef

Röszti burgonya 

2017. október 08. 04:18 - Gourmetchef

foto_2_52.JPG

Röszti burgonya 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek egyik kedvenc street food receptemet, a röszti burgonyát, ami egyszerű, nagyon ízletes és finom.

 

A recept 4 adagra 

Hozzávalók

40 dkg burgonya

0,3 liter étolaj  

1 teás kanál só 

1 teás kanál őrőlt bors 

3 evőkanál liszt 

1 darab közepes tojás 

Elkészítés:

Először az olajat teszem fel melegedni. A burgonyát meghámozom és lereszelem egy tálba. Majd ha elkészültem vele, akkor beleteszem a lisztet, a fűszereket és a tojást. Ezután jól összekeverem. Addigra az olaj is forró lett és egy evőkanállal formázva elkezdem beletenni az olajba és megsütöm.

Megjegyzés :

Én házi majonézzel tálaltam.

Jó étvágyat hozzá.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr212938851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.