Gourmetchef

Hasábburgonya  

2017. szeptember 24. 03:52 - Gourmetchef

foto_3_30_1.JPG

Hasábburgonya  

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek egyik kedvenc street food receptemet a sajtburgert, ami egyszerű, nagyon ízletes és finom.

 

A recept 2 adagra 

Hozzávalók/

40 dkg burgonya 

0,5 liter   olaj

1 teás kanál só

Elkészítés/ method:

Először az olajat teszem fel melegedni. A burgonyát meghámozom és hasábokra vágom. Akkor lesz elég forró ha rakok bele1 darabot és el kezd azonnal sülni.  Amikor elég meleg az olaj akkor beleteszem óvatosan a krumplit. Elsőre világosbarnára sütjük, majd papírtörlőn leitatjuk. Tálalás előtt ismét megsütjük de most már világos barnára. Majd ismét papírtörlőn leitatjuk és kész.

Megjegyzés :

A büfénkben is kapható Szentesen.

Jó étvágyat hozzá.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Hasábburgonya

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr5912889290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.