Gourmetchef

Eper krém leves

2017. július 24. 05:47 - Gourmetchef

dsc_3696_kicsi.jpg

Eper krém leves

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc krém levesemet. Ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 4 adagra 

Hozzávalók  :

15 dkg eper 

2 evőkanál kristálycukor 

1 dl habtejszín 

Elkészítés:

Az epret alaposan mossuk meg és csepegtessük le.

Tegyük a turmixba, adjuk hozzá a cukrot és a tejszínt és jól turmmixoljuk össze.

Tejszínhabbal és egész szem eperrel díszítjük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr912683771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.