Gourmetchef

Sajt krokett majonézzel

2017. július 22. 04:42 - Gourmetchef

kicsi.JPG

Sajt krokett majonézzel

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc köretem vagy előételem receptjét, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 2 adagra 

Hozzávalók

25 dkg reszelt trappista sajt 

1 db tojás 

1 púpos evőkanál liszt 

2 dl étolaj 

Elkészítés:

A sajtot lereszelem vagy kész reszelt sajtot veszek és egy mély tálba teszem. Majd hozzáadom a tojást és a lisztet. Ezután összekeverem, és nudlikat készítek belőle. Ha elkészült, forró olajban kisütöm. Én majonézzel és ketchuppal  tálaltam de lehet bármilyen másik mártással ízlés szerint.

Jó étvágyat kívánok. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr8612679811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.