Gourmetchef

 Gesztenyepüré 

2017. július 01. 05:40 - Gourmetchef

foto_2_8.JPG

 Gesztenyepüré 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc desszertemet. Egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 2 adagra 

Hozzávalók :

250 gramm édes gesztenyepüré 

6 evőkanál tejszínhab 

1 darab menta levél 

Elkészítés:

Egy tányérra teszek 2 evőkanál tejszínhabot. Majd rányomom a gesztenyepürét. Azután tejszínhabbal és mentával díszítem.

Jó étvágyat kívánok.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Gesztenyepüré

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr712632531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.