Gourmetchef

Leberkase szendvics

2017. május 24. 05:16 - Gourmetchef

foto_5_35.JPG

Leberkase szendvics 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek egyik kedvenc street food receptemet, ami egyszerű, nagyon ízletes és finom.

 

A recept 2 adagra 

A Leberkase – hez :

130 gramm Leberkase 

1 evőkanál zsír 

A Szendvicshez :

2 levél saláta 

2 teáskanál mézes mustár 

2 szelet sajt tetszés szerint 

2 db buci

Elkészítés:

Először a leberkaset készítem el. Én készen vásároltam, mert nem volt időm rá, hogy házilag elkészítsem. De ami késik, az nem múlik. Tehát kicsomagolom és egy kanál zsírt felteszek a serpenyőbe és felolvasztom. Amikor forró, akkor beleteszem a leberkase szeleteket és mind két oldalát 2-3 percig készre sütöm. Majd elkészítem a szendvicset a következők szerint. A bucit hosszába félbevágom de úgy, hogy ne essen ketté. Ezután megkenem mindkét belső oldalát a mézes mustárral. Majd beleteszem a salátát. Majd ráteszem a leberkaset és a sajtot. A képen látható módon tálalom. 1 főnek egy szendvics. Csalóka, mert nagyon laktató, szuper gyors és finom szendvics. Ezután tálalom a képen látható módon.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr3812536079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.