Gourmetchef

Latte Macchiato

2017. május 07. 05:24 - Gourmetchef

foto_1_65.JPG

Latte Macchiato

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc kávékülönlegességemet. Ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

A recept 1 adagra 

Hozzávalók  :

10 cl forró kávé 

2 dl tej és tejhab 

Kakaópor 

Elkészítés:

A tejet felforralom. Amikor felforrt, habosítóval tejhabot készítek. Egy hőálló üvegpohárba töltöm a tejet óvatosan, majd a tetejére öntöm a tejhabot. A kávét a tejhab közepén közelről, óvatosan belecsurgatom a tejbe. A kávé így a tej és a tejhab között képez réteget.  Kakaóval díszítem.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr3112486637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.