Gourmetchef

Rántott hús

2017. május 03. 06:14 - Gourmetchef

foto_3_46.JPG

Rántott hús 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek egyik nagy kedvenc receptemet, ami egyszerű, nagyon ízletes.

A recept 2 adagra 

A rántott húshoz :

30 dkg sertés karaj felszeletelve 

5 dkg liszt 

1 darab tojás 

10 dkg zsemlemorzsa 

Só, bors ízlés szerint 

5 evőkanál zsír a sütéshez  

A sült krumpli  :

60 dkg krumpli 

1 teáskanál só 

5 evőkanál zsír a sütéshez 

Elkészítés:

Először elkészítem a sült krumplit a következők szerint. A krumplit megpucolom, majd csíkokra  vágom és zsírban vagy olajban megsütöm . Majd lecsepegtetem . Sóval ízesítem ízlés szerint.

 A következő lépésben a rántott hús elkészítése következik. A húst felszeletelem, majd kiklopfolom, sózom, borsozom. Majd bepanírozom /liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa/. Egy serpenyőben zsírba kisütöm és lecsepegtetem.

 

 

 

Meal is ready to serve.

Szólj hozzá!
Címkék: Rántott hús

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr3412472777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.