Gourmetchef

Café Affogato

2017. április 10. 05:53 - Gourmetchef

foto_1_14.JPG

Café Affogato 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc olasz kávékülönlegességemet. Kettő az egyben, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 2 adagra

Hozzávalók  :

12 dkg vanília fagylalt (2 gombóc) 

2 adag eszpresszó 

2 teáskanál cukor 

2 teáskanál csoki reszelék 

Elkészítés:

Egy adag eszpresszóba belekeverek még melegen egy teás kanál cukrot, majd összekeverem. Mikor a cukor elolvadt a kávét egy gombóc vanília fagyira ráöntöm. Csoki reszelékkel megszórom.

Megjegyzés :

Lehet egymás mellett  is szervírozni a fagyit a cukrot és a kávét azért, hogy a vendég maga készítse el.

.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr4512413689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.