Gourmetchef

Spagetti fagyi / Ice cream Spagetti

2017. április 09. 22:35 - Gourmetchef

foto_1_17.JPG

Spagetti fagyi  

 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc olasz fagylalt desszertemet. Egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 1 adagra 

Hozzávalók:

12 dkg vanília fagylalt ( 2 gombóc ) 

2 evőkanál eper lekvár 

1 evőkanál eperszörp 

1 teáskanál mandula 

Elkészítés:

A 2 gombóc vanília fagyit krumplinyomón keresztül egy tetszés szerinti tányérra nyomom. Majd összekeverem a lekvárt a szörppel, hogy kenhető legyen. Ha kész, akkor a fagyira csurgatom. Apróra darabolt mandulával díszítem.

Megjegyzés :

A fagyi ne legyen jeges, mert akkor nem lehet kinyomni a krumplinyomón. Érdemes előkészíteni mindent, mert a fagyi gyorsan olvad.

Jó étvágyat kívánok. Buon Appetito.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr9612413439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.