Gourmetchef

Szicíliai krémes

2017. március 30. 21:41 - Gourmetchef

foto_2_6.JPG

Szicíliai krémes 

 

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc olasz édesség receptemet, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

A recept 8 adagra

Hozzávalók:

8 darab tojás

35 dkg porcukor

3 csomag vaníliás cukor

30 dkg margarin

1 liter tej

12 evőkanál liszt

Elkészítés/ method:

A tojás sárgáját a porcukorral habosra keverem. Hozzáadom a megolvasztott margarint, a vaníliás cukrot, a lisztet, a tejet és a tojás fehérjéből vert habot. Ezután ha megvan a folyékony állagú massza, akkor beleöntöm egy margarinnal kikent és lisztezett tepsibe. 170 fokon kb. 1,5  órát sütöm.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr6512389391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.