Gourmetchef

Lazac roston

2017. március 18. 17:58 - Gourmetchef

lazac_roston.JPG

 Lazac roston

 

 A recept:

Hozzávalók 2 főre  :

A lazachoz / salmon

2 db 20 dkg lazac

só, bors ,

15 gramm olaj vagy zsír

A köret

50 dkg burgonya

Az öntethez

200g tejföl

150g majonéz

1 teáskanál mustár

só,bors,porcukor ízlés szerint 

Elkészítés:

A lazac szeleteket sózzuk, borsozzuk  majd a zsiradékban sütjük. Fontos , hogy először a bőrös oldalát kell megsütni. A tejfölt összekeverem a sóval ,a porcukorral a borssal,a majonézzel és a mustárral . Végül a burgonyát héjában megfőzzük ,majd mikor kihűlt , meghámozzuk és kockára vágjuk és az öntetbe tesszük .  

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr2012349081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.