Gourmetchef

Csongrádi Tarhonya újragondolva / Barely eggs in new style

2017. március 01. 19:09 - Gourmetchef

16805481_1235954369784926_1136518430_o.jpg

Csongrádi  Tarhonya újragondolva / Barely eggs in new style

A recept/ recipe:

Hozzávalók/ingredients:

50 dkg burgonya /500 gramme potatoes

25 dkg tarhonya /250 gramme egg barley

15 dkg füstölt kolbász / lehet csípős is / 150 gramme smoked sausage

20 dkg füstölt szalonna / 200 gramme smoked bacon

2 db közepes fej vöröshagyma / 2 pieces of onion (medium sized)

1 db fehérpaprika / 1 piece of white paprika

2 db paradicsom / 2 pieces of tomatos

5 dkg sertés zsír / 50 gramme grease

só, bors, fűszerpaprika , piros arany vagy erős Pista ízlés szerint / salt, pepper, red paprika, grounded hot or mild paprika cream according to your on taste

Előételként császárzsemlében, főételként cipóban tálaljuk / Served in kaiser roll as a appetizer, served in loaf as a main course.

 

Elkészítés/ method:

Zsírban tarhonyát pirítunk, majd apróra kockára vágott vöröshagymát, kockára vágott füstölt szalonnát, kolbászt, kockára vágott fehérpaprikát, paradicsomot adunk hozzá. Ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük a tarhonya mennyiségéhez képest háromszoros mennyiségű vízzel. Amikor a tarhonya félig megfőtt hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és készre főzzük. Egy cipó tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük. A kész tarhonyát cipóba vagy kenyérvégbe töltve tálaljuk.

 

Start with searing egg barley in a pan with grease, then add small dices of onion, paprika, tomatoes, sausage and bacon to it. Season with salt, pepper, red paprika and paprika cream according to your taste. Add 3 times more water to it for cooking. When pasta is half ready, add cubic potatoes to it and cook it ready.

Cut off the top 1/3 of the loaf, take out of the inside of it and fill it with the ready cooked meal.

Enjoy it.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr1812305599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.