Gourmetchef

Rakott karfiol

2017. február 07. 05:55 - Gourmetchef

foto_2_5.JPG

Rakott karfiol

A recept:

Hozzávalók  4 személyre:

80 dkg friss karfiol

0,5 kg darált hús

25 dkg rizs

Só,  bors ízlés szerint

1 evőkanál snidling

2 evőkanál Zsír

1 nagy fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma 

15 dkg sajt / trappista/

3 dl tejszín

4 dl tejföl

Elkészítés :

 

 A zsírban a hagymát majd a húst megpirítom ezután fűszerezem . Közben a rizst felrakom főni .Ha ezek  megvannak akkor egy magas falu tepsibe vagy edénybe/ hőálló porcelán vagy jénai /  kezdem el rétegezni .

A rétegezés a következő : karfiol,rizs,hús, majd ismét ugyan így amíg elfogy . a tetejére tejfölt a tejszínt és a reszelt sajtot . 250 fokos sütőben 30-35 percig sütöm . A képen látható módón tálalom .

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr3512189910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.