Gourmetchef

Fácánmell sörtészta bundában párolt káposztával

2017. január 17. 05:57 - Gourmetchef

 

foto_2.JPG

Fácánmell sörtészta bundában párolt káposztával 

A recept:

Hozzávalók 2 személyre

50 dkg fácán (csirke) mell 

1 kg fehér káposzta 

10 dkg liszt 

1 tojás 

3 dl szódavíz 

1 kávéskanál sütőpor 

só, bors, chilipor 

só, barna cukor, őrölt köménymag 

2 ek zsír + 2 dl zsír/

Elkészítés :

A fácán (csirke) mellet kis darabokra aprítom, sózom, borsozom.

A káposztát vékony csíkokra szeletelem, és kevés zsíron egy serpenyőben puhára párolom, fűszerezem sóval, barna cukorral és őrölt köménymaggal kb 10 perc alatt.

Elkészítem a sörtésztát. A lisztet, tojás, sót, borsot, chiliport és a szódavizet összekeverem. A húsdarabokat beleforgatom és a serpenyőben már forró zsírban arany barnára sütöm.

Frissen tálalom.

 

Jó étvágyat kívánok.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr3412132157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.