Gourmetchef

Füstölt laza

2017. január 14. 07:31 - Gourmetchef

 

foto_3_1.JPG

Füstölt laza 

 A recept:

Kedves Látogatók!

A kép alcíme: A lazac randevúja az aranyhallal. Megosztom veletek az egyik kedvenc előételemet , ami egyszerű és nagyon finom.

Hozzávalók 2 főre :

A lazachoz 

1 db 5 dkg Füstöltlazac

10 dkg vaj

10 dkg campingsajt

1 darab egész baquett kenyér

2 dkg póréhagyma

 Elkészítés:

A friss bagett kenyérből vastagabb szeleteket vágunk .Ezt megkenjük a vajból sajtból és a poré hagymából kikevert krémmel . Majd rátesszük a kisebb darabokra vágott lazacot , akár kis rózsaszirmokat formázva. Ezután tálalom.

Jó étvágyat kívánok.  

Szólj hozzá!
Címkék: Előétel

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr2112124345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.