Gourmetchef

Csongrádi Körözött

2017. január 05. 22:13 - Gourmetchef

foto_3_2.jpg

Csongrádi Körözött

Kedves Látogatók!

A karácsonyi és szilveszteri nehéz étkek után itt van egy igazán könnyen és gyorsan elkészíthető étel, ami megnyugvást nyújthat a gyomornak.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

A recept:

Hozzávalók 2 főre :

25 dkg tehéntúró

2 dl tejföl

fél fej vörös hagyma

       2 evőkanál édes piros fűszerpaprika

Só, bors, őrölt kömény, metélőhagyma, egyéb fűszerek ízlés szerint

 

Elkészítés:

 

 A tehéntúrót egy nagyobb edénybe teszem és villával összetörőm, majd hozzáadom a tejfölt, a fűszereket. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott vörös hagymát és az apróra vágott metélő hagymát. Az egészet összekeverem. Akkor van kész, ha a színe kellemesen piros.

 

 

Felszolgálás :

 

Én friss fehér kenyérrel szolgáltam fel, de lehet például toast kenyérrel vagy bagettel is szervírozni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr5312103287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.