Gourmetchef

Tarhonya leves  

2018. február 14. 20:32 - Gourmetchef

20171114_130952.jpg

Tarhonya leves  

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek az egyik kedvenc leves receptemet, ami nagyon tartalmas étel.

 

A recept 6 adagra :

Hozzávalók:

60 dkg burgonya 

20 dkg tarhonya

1 fej vöröshagyma 

pirospaprika, só, bors, ízlés szerint 

2 evőkanál olaj 

1,5-2 liter víz 

15 dkg füstölt kolbász

Elkészítés:

Egy nagyobb lábasba felhevítem az olajat. Jól megtisztítjuk a hozzávalókat. A burgonyát felkockázom, a kolbászt felkarikázom, a vöröshagymát pedig apróra vágom. Mikor az olaj felhevült beleteszem a tarhonyát és megpirítom zsemleszínűre. Ezután a kolbászt megpirítom, a hagymát üvegesre párolom, majd megszórom a fűszerekkel. Majd hozzáadjuk a tarhonyát és a krumplit és felengedem vízzel. Majd készre főzöm.

Jó étvágyat kívánok.

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Tarhonya leves

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr10013669716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása