Gourmetchef

Morzsás tészta  

2017. december 10. 23:49 - Gourmetchef

foto_1_73.JPG

foto_2_68.JPG

Morzsás tészta  

Kedves Látogatók!

Megosztom veletek a gyerekek kedvenc tészta ételét, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

 

A recept 4 adagra 

Hozzávalók

500 gramm széles metélt 

2 liter víz 

1 teás kanál só 

4 evőkanál étolaj

40 gramm zsemlemorzsa 

porcukor és lekvár ízlés szerint 

Elkészítés:

A készen vett széles metéltet felrakom a sós vízben főni. Amíg a tészta készül, addig megcsinálom a morzsát. Az olajat felhevítem, és ha megvan. beleteszem a zsemlemorzsát és arany barnára pirítom. Ha elkészült a tészta, akkor leszűröm és összekeverem a kész morzsával.

Megjegyzés :

Én baracklekvárral tálaltam, de porcukrot is lehet rátenni ízlés szerint. 

 

Jó étvágyat hozzá.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetchef.blog.hu/api/trackback/id/tr6313470931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása